AJUTĂ O FAMILIE DE SĂRBĂTORI!

Sprijinirea persoanelor cu vulnerabilităţi sociale a fost şi rămâne o  preocupare continuă a Crucii Roşii Dolj, cu atât mai mult în preajma sărbătorilor de iarnă când voluntarii filialei doresc să aducă bucurii celor cu care soarta este nedreaptă.

In parteneriat cu AUCHAN Craiova (magazinul din Mall Electroputere), Filiala de Cruce Roşie Dolj  organizează în perioada 29.11 – 05.12.2016 şi în perioada 16.12 – 24.12 2016   acţiuni de colectare de fonduri sub deviza “AJUTĂ O FAMILIE DE SĂRBĂTORI!” , cu participarea unui număr de peste 40 de voluntari care vor asigura împachetarea gratuită a cadourilor pe care cumpărătorii le achiziţionează din magazin, cu materiale puse la dispoziţie de AUCHAN. In schimbul acestui “serviciu” cumpărătorii pot dona orice sumă doresc în urna special amenajată pentru această activitate.

Suma colectată va fi folosită pentru a pregăti pachete cu alimente de bază şi produse de igienă. Acestea vor fi donate familiilor cu vulnerabilităti sociale aflate în evidenţa filialei.

SPRIJINIŢI – NE  CA SĂ VĂ PUTEM DA VEŞTI BUNE!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *